Seznam přijatých a nepřijatých prvňáků pro školní rok 2024/2025 naleznete zde. (Velikost: 122.47 kB)
Výsledky přijímání do jazykové třídy
V přiložených dokumentech zvěřejňujeme seznam žáků přijatých do jazykové třídy pro školní rok 2045/2025 a seznam žáků nepřijatých, kteří se svým výsledkem do stanoveného počtu nevešli.
Všem děkujeme za účast a snahu a těšíme se na nové žáky 2. stupně.
Přijatí žáci (Velikost: 322.9 kB)
Nepřijatí žáci (Velikost: 229.64 kB)
V případě pouhého přestupu žáka je třeba vyplnit a doručit "Žádost o přestup žáka" (Velikost: 21.54 kB).
V případě zájmu o zařazení do třídy se sportovním oddělením je třeba podat nejprve přihlášku:
"přihláška do sportovní třídy" (Velikost: 553.48 kB)
a absolvovat přijímací zkoušku. Na základě výsledku bude rozhodnuto o zařazení žáka do dané třídy. I pro takto přijaté žáky je poté nezbytné podat žádost o přestup (odkaz viz. výše).
Rádi zodpovíme případné dotazy.
Projekt "Ovoce, zelenina
a mléko do škol"
Projekt "Digitalizujeme školu"
Projekt "Šablony OP JAK"
Výsledky jsou zvěřejněny v levém sloupci v bloku "přijímání žáků do 6. ročníku".
Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům - PŘÍLOHA II
LÁTKY NEBO PRODUKTY VYVOLÁVAJÍCÍ ALERGIE NEBO NESNÁŠENLIVOST
1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 );
b) maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 );
c) glukózových sirupů na bázi ječmene;
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
2. Korýši a výrobky nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků;
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku ( 1 );
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji;
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji;
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu;
b) laktitolu
8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 , které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Výsledky jsou zvěřejněny v levém sloupci v bloku "přijímání žáků do 6. ročníku".
Copyright © 2015 - 2024 | Základní škola U Lesa Nový Bor &   Vitalex Computers s.r.o. - Tvroba školních webů | Prohlášení o přísupnosti | Cookies