Kotva
Souhlasím, že tento web smí ukládat cookies
Přijímání žáků do 6. ročníku

!!!!!!!POZOR ZMĚNA!!!!!!!

Termín přijímacích zkoušek do jazykové třídy posouváme   

   na 10. května 2021.

Vzhledem k situaci berte tento termín jako pravděpodobný a průběžně sledujte webové stránky .

 

Termíny podání žádostí platí stávající = 26. 4. 2021 

 

Ti, kteří budou na naši školu přestupovat odjinud, musí podat žádost o přestup ( tiskopis naleznete v záložce pro rodiče, formuláře ).

 

 

Pro rodiče budoucích prvňáčků

 

 

"Desatero"...... zde (Velikost: 33 kB).

 

V případě dotazů volejte tel. č. 731 449 309 nebo pište na email d.mouchova@zsulesa.cz

 

Tiskopisy žádostí naleznete v záložce Pro rodiče - formuláře. 

 

Dny otevřených dveří v klasické podobě pořádat nemůžeme. Naši školu si přesto můžete prohlédnout a to v pravé části stránky. Záložky: Prohlídka školy a Virtuální prohlídka.              

 

 

                                                        

                                                       

                                                        

Kalendář akcí
33. školní týden
Zapojení školy v projektech

Projekt "S rodinou k inkluzi"

s neziskovou organizací Rodina v centru

   

 

Projekt "Mléko do škol"

          

 

Projekt "Ovoce do škol"

  Ovoce a zelenina do škol


Projekt "Šablony 2"



Projekt "Pilotní projekt na podporu čtenářské a matematické gramotnosti"

 

 

 

Stránky tříd
Mapa webu

Seznam alergenů

Vloženo: 17.4.2015 | Autor: AdminK | Zobrazeno: 6101x

Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům - PŘÍLOHA II

 

LÁTKY NEBO PRODUKTY VYVOLÁVAJÍCÍ ALERGIE NEBO NESNÁŠENLIVOST

 

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:

a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 );

b) maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 );

c) glukózových sirupů na bázi ječmene;

d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

2. Korýši a výrobky nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:

a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků;

b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:

a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku ( 1 );

b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji;

c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji;

d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:

a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu;

b) laktitolu

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 , které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich